Om Omona

Omona er et arrangement for unge med spesielt fokus på koreansk popkultur, som blir arrangert for femte gang i år. Arrangementet startet opp i 2012, da med ca. 180 besøkende. Etter suksessen i 2012 opprettet vi i februar 2013 en egen organisasjon for arbeid rettet spesielt mot koreansk popkultur ved navn KPiN – Organisasjon for Koreansk Popkultur i Norge. Både KPiN og Omona blir arrangert av en liten gruppe frivillige som har flere års erfaring fra samme felt med lignende arrangementer.

Hvor og når arrangeres det?

Omona holdes på Oslo Katedralskole, 18. juni 2016, fra 12.00 til 20.00.

Er det noen aldersgrense?

Nei. Det er ingen øvre eller nedre aldersgrense på Omona, både store og små er hjertelig velkomne hos oss.

Koster det noe?

Ja, man må ha gyldig inngangsbillett for å delta på arrangementet.

Er det trygt?

De besøkende passes godt på av både vakter og frivillige, noen med godkjent førstehjelpskurs og vekterkurs. Av erfaring er det sjeldent det skjer noe alvorlig på arrangement som dette, men vi stiller allikevel med alt fra trøst og gnagsårplaster til kompetent personale. Vi vil gjøre vårt beste for at alle besøkende skal ha det bra, og skape en trygg og morsom møteplass for unge interessert i koreansk popkultur.

Arrangementet er rusfritt, og det opprettholdes en nulltoleranse ovenfor dette.

Har lokalet garderobe?

Nei. Besøkende er derfor selv ansvarlige for sine egne eiendeler.

Selges det mat og drikke inne på lokalet?

Nei. Årets lokale vil dessverre ikke ha noe matutsalg. Derfor vil vi minne alle våre besøkende på å ta med seg mat og drikke til arrangementet, og passe på å drikke mye vann!

Vi har masse kantineplass der dere kan sitte og kose dere med medbrakt mat og drikke, og rett og slett bare ha det koselig.

Noe du lurer på?

Skulle du ha noen spørsmål, ikke nøl med å sende en e-post til info@omona.no, eller kontakt oss på Facebook.