Billetter

Vi tilbyr i år to ulike billettkategorier – ordinær inngang og markedsplass. Billetter forhåndsselges som vanlig via Eventbrite, der PayPal brukes som betalingsmåte.

Ordinær inngang gir deg adgang til alle foredrag, konkurranser, leker og lignende som holdes under arrangementet. Disse billettene koster 150 kroner, ekskludert Eventbrite sin betalingsavgift. Ettersom vi er utsolgt for billetter, vil det ikke bli billettsalg i døra i år.

Billett kjøpt via Eventbrite på forhånd: 150,- (eksklusive betalingsavgift)

Markedsplass-billetten er for de som ønsker å ha egen stand der de kan selge egenlagede og brukte varer, som for eksempel fan-art, brukt k-pop og brukte fanartikler, med mer. En markedsplass gir deg én inngangsbillett til Omona, ett bord og to stoler. En slik billett koster 300 kroner eksklusive Eventbrite sin betalingsavgift, og vil kun være tilgjengelig via forhåndssalg på nett. Vi gjør oppmerksom på at kommersielle stands, og stands som ønsker å selge videreselge nye varer (som i utgangspunktet ikke har vært til personlig bruk) vil kunne bortvises fra markedsplassen uten varsel og refusjon av billetten.

Vi gjør oppmerksom på at billettene ikke er refunderbare.