Æresgjester

Det er med stor glede vi ønsker å presentere årets æresgjester! Vi er utrolig takknemlige for at alle disse fantastiske personene har sagt ja til å bidra til årets Omona, og vi gleder oss stort til å se alle sammen der!

Mihawk Back

Norge og Omona får igjen besøk av Mihawk Back, koreograf og performance director hos S.M. Entertainment! Back har blant annet jobbet med EXO, TVXQ, SNSD, BoA, SHINee, f(x), og mange, mange flere, i tillegg til at han står bak koreografien til blant SHINee Taemin sin Pretty Boy, Exodus av EXO, flere av EXO Kai sine solodanser. Han er selv å finne som backupdanser for TVXQ i de aller fleste musikkvideoer, konserter og opptredener, og er en fantastisk talentfull danser som garantert vil bringe mye til årets dommerpanel i dansekonkurransen. Vi gleder oss stort til hva han har å si om våre flinke deltakere her i Norge!

Hege Myhre

10989253_1042507529110592_6048569161551158319_nDet er med stor glede at vi kan presentere den første dommeren av årets dansekonkurranse! Hege Myhre er en meget erfaren danser som til daglig jobber som rektor ved Kongsberg International School, der hun også underviser Performing Arts, Dance, og konsulent for International Baccalaureate i Haag. Hun har holdt på med dans siden hun var 4 år gammel, og har i løpet av sin dansekarriere vært med på mange shows og jobbet med mange dansestudioer både i England, USA og her hjemme i Norge. Hun er fremdeles fast innom studioet Pineapple i London og Millenium i North Hollywood når hun befinner seg på de kanter. Langs veien ble hun introdusert for k-pop gjennom de kjente koreografene Misha Gabriel og Nick Bass, da de lærte henne koreografien til BoAs «Energetic» i Los Angeles. Av stilarter har Hege vært gjennom det meste – fra ballroom til hip hop, Michael Jackson til mambo, og ikke minst k-pop! Derfor er vi utrolig glade for å ha Hege ombord i årets dommerteam og gleder oss til dansekonkurransen – og vi håper dere gleder dere minst like mye!

Erin og Mai

13246273_1002434166477630_4986894771411391651_o

Vi er utrolig glade for at både Erin Luna og Mai sa ja til nok en gang å stille som gjester og programinnslag, og ønsker å gi de en ekstra takk for å ha bidratt positivt til både Omona og programmet siden 2013. Erin er utdannet frisør og stylist, og har god erfaring med både hår og sminke. Mai jobber som skribent for UnitedKpop og har mange års erfaring fra Korea og koreansk underholdningsindustri. Vi er kjempeglade for å ha disse to i crew, og de skal i år ha ansvaret for hele to programposter! Sjekk ut disse postene og resten av programmet her!