Uformelt styremøte 19. mai

By | 29 May, 2013

Søndag 19. mai møttes flesteparten av styret for et uformelt møte og koreanskinspirert grillparty på St.Hanshaugen.

grilling

Under møtet ble små ting som angår organiseringen av høstens Omona tatt opp. Vi har fått innvilget støtte av Frifond Barn og Unge som skal dekke lokalet vårt, i tillegg til at billettsalget nå er startet. I tillegg ble det diskutert programposter til arrangementet som f.eks. dansekonkurranse og quiz, samt organisering av gjester både transport- og program-messig.

I tillegg ble det også løst diskutert litt rundt sommereventet Omona Outing som skal holdes 6. juli. Dette er en mer uformell sammenkomst i Frognerparken i Oslo, der vi tenkte å stille med noen tradisjonelle koreanske leker, så vel som norske, og ha det hyggelig sammen.

Resten av kvelden ble brukt til å grille 삼겹살 (samgyeopsal) med tilbehør, og sosialt samvær.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.