Category Archives: Organisasjonen

Protokoll fra årsmøte 28. februar 2016

Her følger protokollen fra vårt årsmøte som ble avholdt på Espresso House Hambros Plass i Oslo, 28. februar 2016. Vi vil rette en stor takk til alle som deltok på årsmøtet, både av medlemmer, kommende medlemmer, interesserte og inviterte. Årsberetning med regnskap for 2015 kan lastes ned her. Protokoll fra årsmøte i KPiN – Organisasjon for… Read More »

Innkalling til årsmøte 2015

Innkalling til årsmøte i KPiN – Organisasjon for koreansk popkultur i Norge. Vi ønsker velkommen til årsmøte i KPiN lørdag 7. februar 2015. Årsmøtet er i utgangspunktet åpent for alle som ønsker å delta, men ifølge vedtektene er det kun medlemmer som har stemmerett ved valg av styre. Dato: 7. februar 2015 Når: 13.00 – 14.00… Read More »

Protokoll fra årsmøtet, 15. februar 2014.

Her følger protokollen fra vårt årsmøte som ble avholdt på Formosa Te i Oslo, 15. februar 2014. Vi vil rette en stor takk til alle som deltok på årsmøtet, både av medlemmer, kommende medlemmer, interesserte og inviterte. Regnskap og årsberetning er også offentliggjort, og kan lastes ned ved å klikke her.  Protokoll fra årsmøte i KPiN… Read More »

Innkalling til årsmøte

Innkalling til årsmøte i KPiN – Organisasjon for koreansk popkultur i Norge. Vi ønsker velkommen til årsmøte i KPiN lørdag 15. februar 2014 på Hai Café i Oslo. Årsmøtet er åpent for alle, men ifølge vedtektene er det kun medlemmer som har stemmerett ved valg av styre. Dato: 15. februar 2014 Når: 14.00 – 15.00… Read More »

Uformelt styremøte 19. mai

Søndag 19. mai møttes flesteparten av styret for et uformelt møte og koreanskinspirert grillparty på St.Hanshaugen. Under møtet ble små ting som angår organiseringen av høstens Omona tatt opp. Vi har fått innvilget støtte av Frifond Barn og Unge som skal dekke lokalet vårt, i tillegg til at billettsalget nå er startet. I tillegg ble… Read More »

Velkommen til KPiNs informasjonssider

KPiN er en organisasjon som ønsker å fremme sørkoreansk popkultur i Norge. KPiN arbeider med aktiviteter knyttet til sørkoreansk popkultur, spesielt opp mot barn og unge interessert i dette.